Search
Close this search box.

Toerisme Zoersel

Inhoud

Wij zijn als Toerisme Zoersel vzw verantwoordelijk voor deze website en de informatie die erop staat. We hebben deze informatie met de grootste zorg samengesteld. Omdat het om veel informatie gaat, kunnen er foutjes insluipen of kan informatie achterhaald raken zonder dat wij dit weten. Ziet u iets dat volgens u niet correct is? Neem dan zeker contact met ons op via de gegevens in het contactblok.

Alle informatie op onze website is algemeen van aard. Ze is dus niet aangepast aan specifieke omstandigheden voor personen en entiteiten.

Andere websites

Onze website bevat ook hyperlinks naar websites van anderen die niet door ons worden beheerd. Wij hebben geen enkele controle over de juistheid van deze websites, hun volledigheid of hun technische werking.

Auteursrechten

Alle informatie (ook alle grafische elementen of beelden) zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is bedoeld voor uw persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. U mag ons citeren, maar dan verwijst u steeds naar onze website als bron.

De informatie, zoals ook ons logo, mag niet verder verspreid worden zonder onze uitdrukkelijke toestemming. U kunt deze toestemming vragen via de gegevens in het contactblok.

Persoonsgegevens

Uiteraard gaan we zeer zorgvuldig om met alle informatie die we van u krijgen en bewaren. U vindt onze privacyverklaring hier.